Домусчиев шокира Англия със закана


Домусчиев шокира Англия със закана

2480 0

В Англия останаха шокирани от изказване на Кирил Домусчиев. Собственикът на Лудогорец се закани, че тимът му ще преследва "на живот и смърт" второто място в група "В" на Шампионската лига.

"Не ме интересува нищо друго. Вече казах на момчетата какво искам. Видяхме за какво става дума след първите два мача. Не желая да говоря за спечелване на точка, а за нещо по-голямо. Лудогорец ще става все по-силен", заяви бизнесменът.

Думите му бяха разпространени в цял свят от агенция "Ройтерс". А английското издание "Дейли мейл" ги определи като "зашеметяващи".

"Да победиш Ливърпул явно е въпрос на живот и смърт! След два кръга в групата българският аутсайдер е последен в класирането без точка, а Реал окупира върха с 6 точки. Това означава, че Лудогорец ще трябва да се бори с Ливърпул и Базел за второто място", се посочва в материала.

Въпросната позиция гарантира класиране за елиминационната фаза на най-ваторитетния клубен турнир. Третото място също осигурява продължаване на участието, само че в Лига Европа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички