Домусчиев се бърка с над два милиона, за да вземе Будеску


Домусчиев се бърка с над два милиона, за да вземе Будеску

1518 0

Лудогорец може да се подсили с качествен атакуващ играч през зимата. Шампионите могат да вземат румънския национал Константин Будеску, но само ако собственикът на клуба Кирил Домусчиев се бръкна с повече от 2 милиона евро, разкриха в Румъния.

Цената на 26-годишния нападател е поне 1,75 млн. евро. Годишната му заплата в Астра е 250 000 евро. За да го има в редиците си, Лудогорец трябва да завиши възнаграждението на румънеца.

В Румъния съобщават, че Будеску, който е най-добрият играч в местното първенство, най-вероятно ще напусне клуба през зимата. Лидерът в класирането е в безпрецедентна финансова криза и ще продава играчи, за да си върже бюджета. Съобщава се, че българският шампион вече води преговори за звездата.

Треньорът на Астра Мариуш Шумудица изрази резерви относно трансфер на играча в Лудогорец. "Знаем, че хората от Лудогорец се интересуват от него, но не знам дали ще отиде там. В Астра той взима добра заплата и те ще трябва да му предложат повече, за да премине при тях", каза той пред "Проспорт".

Изданието информира, че в последния ден на летния трансферен прозорец турският Османлиспор е пратил оферта на стойност милион евро за Будеску, но босът на клуба я е отхвърлил като ниска.

В Румъния обявяват още, че лично треньорът на разградчани Едуард Ераносян е искал да наблюдава футболиста на двубоя с Динамо (Букурещ) в събота, но се е отказал заради ангажимента си в "А" група - мача срещу Черно море. Той е отложил визитата си в Румъния за по-късно.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички