Домусчиев поръча вендета за Литекс заради "гелосана мастия"


Домусчиев поръча вендета за Литекс заради "гелосана мастия"

4857 1

Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев е готов на всичко, за да отмъсти на Литекс за скандалната декларация на "оранжевите", насочена към него.

Двата отбора се изправят един срещу друг в много напрегнат сблъсък от първата шестица на "А" група тази неделя. Между двата клуба се нажежи огромно напрежение в последно време, а обидите преминаха всякакви граници. Домусчиев бе определен от ръководството на ловчанлии като "гелосана делиорманска мастия, на която дори му се иска да се самоизнасили". Именно заради тази обида олигархът е бесен и иска вендета за Литекс.

Според "България Днес" Домусчиев е влязъл в съблекалнята при отбора и е надъхал футболистите да "пребият от бой" съперника и да вкарат колкото се може повече голове. За целта той е развързал здраво кесията и е обещал отборна премия от около 70 000 лева, ако неговите играчи подчинят противника.

Лудогорец вече натупа здраво Литекс, точно преди месец, когато в турнира за Купата на България ги отнесоха с 5:0.

Както е известно, членът на изпълкома на БФС си навлече гнева на ловчанлии с твърденията, че гостуването на "Ботев" в Коматево, спечелено от Литекс с 1:0, е било приятелски мач.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички