Домусчиев: Лудогорец е по-силен отпреди, имаме класата за нещо по-значимо


Домусчиев: Лудогорец е по-силен отпреди, имаме класата за нещо по-значимо
Снимка: БГНЕС

1692 0

Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев заяви, че очакванията му са отборът да се представи добре в предстоящия домакински мач на тима срещу ПСЖ в групите на ШЛ.

"Очаквам да се представим добре. Има една много положителна емоция, защото сме горди, че за втора година докарахме Шампионската лига в България. Успяваме да докараме клубове като Реал Мадрид първата година, сега Арсенал и ПСЖ. Едни от най-богатите клубове.", заяви Домусчиев в интервю за bTV.

Окончателно - нападател отпадна от групата на ПСЖ за мача с Лудогорец

Той сподели, че няма търпение да чуе първия съдийски сигнал. "Имаме футболисти, които са играли в Шампионска лига, също така се подсилихме с доста добри състезатели през последната година. Смятам, че нивото ни е доста по-високо отпреди, така че имаме класата и рутината, за да постигнем нещо по-значимо".

Босът на разградчани заяви, че срещу Базел играчите са изпуснали победата. "Срещу „Базел” пропуснахме реална възможност за победа, защото ако не беше грешката, при която ни вкараха, никой не виждаше как те ще ни отбележат. Невинаги имаш шанса да спечелиш, но това не означава, че не си играл достойно и добре", продължи той.

Владо Стоянов преди ПСЖ: Не всеки ден ти идва такъв отбор

"На всеки му е ясно, че трябва да трупаме точки. Аз и на шега го казвам, че минимумът е второто място, но в крайна сметка човек е толкова голям, колкото са му големи мечтите", заяви още Домусчиев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички