Домусчиев: Късметът и Бог не бяха на наша страна


Домусчиев: Късметът и Бог не бяха на наша страна

1862 0

Собственикът на Лудогорец не вини в нищо футболистите и треньора след отпадането от Шампионска лига. Според бизнесмена причината за елиминирането на Лудогорец е била липсата на късмет.

Както е известно, след 3:1 в реванша и 0:2 в първия мач разградчани отпаднаха от надпреварата заради допуснат гол на своя терен.

Ето какво написа във Фейсбук босът на шампионите след снощната драма:

Благодаря на момчетата и треньора за играта и характера, който показаха по време на снощния мач с Апоел! Благодаря и на нашите фенове, които препълниха стадиона и за пореден път подкрепиха Лудогорец във важен двубой! Късметът и Бог не бяха на наша страна. Не винаги по-добрият отбор продължава напред в Шампионска лига. Нашата цел сега е участие в групите на Лига Европа и силно представяне в шампионата. Момчета, горе главите! Продължавайте да се раздавате на терена и с подобна игра да радвате окото на любителите на футбола!

Всеки мач оттук нататък, независимо дали от първенство или Лига Европа, е от значение и трябва да го изиграете както реванша с Апоел! Успех, момчета и поздрави на феновете, които ни подкрепиха!!!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички