Дяков за новия договор: Не забравям кой ми даде шанс да играя


Дяков за новия договор: Не забравям кой ми даде шанс да играя

1442 0

Днес Лудогорец се прибра от първия си подготвителен лагер в Анталия, където изигра две контроли. По-важната новина за "орлите" обаче е подписаният от Светослав нов тригодишен договор, като капитанът даде разяснение защо е предпочел офертата на шампионите.

"Не искам да коментирам темата с договора. Това са лични неща между мен и клуба. Аз съм много щастлив в Лудогорец и с този договор показвам лоялност най-вече, тъй като не забравям кой ми даде шанс и започнах да играя. Преговорите протекоха нормално. Смятам, че и двете страни са доволни от това, което направихме“, заяви Дяков.

Що се отнася до състоянието на отбора, Дяков обяви леко шеговито, че се притеснява от липсата на каквито и да е проблеми.

„Честно казано е малко плашещо, че няма никакви проблеми в отбора. Има още какво да подобряваме, но всичко е супер и се надявам да продължаваме в същия дух".

Дяков има и повиквателна за националния отбор през февруари за лагер в Турция и контрола срещу Румъния, но той подчерта, че участието му зависи изцяло от ръководството на тима, тъй като датата не е заложена за контроли от ФИФА.

„Лудогорец са моите работодатели и те ще имат последната дума за националния, тъй като знаете датата за националния отбор не е официална. Разбира се, че с най-голямо удоволствие бих отишъл да играя за националния отбор, но още нямам никаква яснота по този въпрос. Аз съм един работник и каквото ми кажат, това ще направя".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички