Дяков разкри най-силния коз на Лудогорец в Лига Европа


Дяков разкри най-силния коз на Лудогорец в Лига Европа
Снимка: БГНЕС

2417 0

"Един от силните козове на Лудогорец е, че играем с добро самочувствие на футболисти и отбор и не се притесняваме от големи имена", заяви капитанът на Лудогорец Светослав Дяков.

"Напротив, ние търсим двубои именно срещу такива и се надяваме в четвъртък отново да победим един силен европейски отбор в лицето на Копенхаген", изрази надежда Дяков по време на връчването на наградата за Отбор на месеца (декември), за която "орлите" бяха отличени в традиционната анкета на „Пресклуб България".

"Наистина придобихме самочувствие с провеждането на европейски срещи. Колкото повече такива двубои играеш, толкова по-добре изглеждаш в тях. Много от футболистите играем заедно от доста време и това много ни помага", добави капитанът на разградчани.

"Всяка приказка, дори и най-хубавата, си има своя край, а ние се надяваме краят на нашата приказка да дойде след април месец", сподели полузащитникът.

Светослав Дяков не пропусна да благодари и за престижната награда, като сподели: "Благодаря за наградата и заради това, че сте оценили усилията на мен и на моите колеги. Надявам се пак да печелим отличието за отбор на месеца и съм сигурен, че ще направим и още много велики мачове".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички