Дяков: Не ни достигна завършващият удар


Дяков: Не ни достигна завършващият удар
Снимка: БГНЕС

1312 0

Капитанът на Лудогорец Светослав Дяков посочи къде е слабото място на отбора в последните 4 мача, в които не успява да стигне до победа. Защитникът обяви това след нулевото равенство, което записа снощи срещу Партизан в третия квалификационен кръг на Шампионска лига.

"Не беше най-добрият резултат за нас. Според мен сме по-силният отбор.Не ни достигна завършващият удар. Имаме проблем в тази фаза. Не говоря само за нападателите - всички трябва да поработим върху това", категоричен бе Дяков.

Капитанът на шампионите заяви, че е доволен от играта на своя тим.

"На мен играта ми допадна. Аз съм недоволен, защото трябваше да спечелим. Имахме възможности за това. Сега трябва да се постараем за победа на техния стадион, където знаете, че трудно се играе", каза той.

Според Дяков само един от двубоите на Лудогорец, в който не са постигали победа, е бил слаб и това е мачът с Дюделанж (1:1).

"Винаги ще има критици, но всички сме хора и всички бъркаме. Според мен този отбор изигра един слаб мач и това беше в Дюделанж. И срещу Хасково, и във Варна можехме да победим", отсече националът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички