Дяков избухна: Най-класният отбор сме, дори да не им се иска на някои


Дяков избухна: Най-класният отбор сме, дори да не им се иска на някои
Снимка: БГНЕС

2545 0

Полузащитникът на Лудогорец Светослав Дяков сподели след победата на "орлите" над Левски, че за него тимът от Разград си остава най-класния отбор в първенството, колкото и да не им се иска на някои. Капитанът на "орлите" се изказа ласкаво и по адрес на Левски.

"Спечелихме, защото вкарахме един гол повече. Получи се хубав мач, като се срещнаха два много добри отбора. Един от най-трудните ни мачове. Аз смятам, че ние сме най-класният отбор в България, нищо че на някои не им се иска да не е така", сподели Дяков.

"Левски имаше ситуации за гол, но в тях късметът ни покри. Много важни три точки, защото с тях се завръщаме на мястото, на което ни подхожда. Мисля, че задоволихме претенциите на неутралните запалянковци. Страхотна атмосфера от трибуните и от двете агитки", добави още капитанът.

"Левски върви във възходяща линия. Трите отбора , заедно с ЦСКА, ще се борим до последно. Който покаже най-здрави нерви, той ще спечели", смята Дяков по отношение на конкурентите на Лудогорец в първенството.

Капитанът на Лудогорец се изказа ласкаво и по адрес на Паоло Аутори, за когото това бе последен мач начело на "орлите". "Каквото и да кажа за Аутуори ще е малко. За тези пет месеца спечели съблекалнята. Много коректен и искрен човек. Искахме да спечелим, за да го изпратим с победа. Благодарим му за много добре свършената работа. Нека пожелаем успех на Антони Здравков", завърши Дяков.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички