Дерменджиев сложи трио таланти като коз в джоба си срещу Ботев (Враца)


Дерменджиев сложи трио таланти като коз в джоба си срещу Ботев (Враца)

2437 0

Трима футболисти от младежкия отбор може да дебютират за Лудогорец днес срещу Ботев (Враца) за купата. Двубоят е от 18:45 часа и ще се играе на "Лудогорец Арена" заради течащите ремонтни дейности на стадиона във Враца.

В сметките на Георги Дерменджиев за мача с врачани попаднаха талантите Денислав Александров, Олег Димитров и Венци Керчев. Първият играе като нападател и е сочен за един от най-перспективните футболисти в школата на клуба. Той бе титуляр срещу Ливърпул (0:4) в младежката Шампионска лига, като остави добри впечатления.

Олег Димитров пък е ляв бек и вече бе част от състава през зимната пауза. Керчев се подвизава в халфовата линия и досега не е бил викан при мъжете.

Очаква се Георги Дерменджиев да остави голяма част от основните футболисти извън състава. Почти сигурно на левия фланг на отбраната срещу Ботев (Враца) ще започне Браян Ангуло. Колумбиецът бе титуляр срещу Литекс (4:1), но все още не се намира в най-доброто си състояние, тъй като му липса игрова подготовка. Както е известно бранителят пропусна цялата лятна подготовка.

Ботев пък ще трябва да се справя без Жак Коен до края на годината. Нападателят извади рамо по време на една от последните тренировки преди мача с Ботев Гълъбово. След обстойни прегледи се е оказало, че юношата на Левски ще трябва да се оперира. Хирургическата интервенция ще го извади извън терена между 2 и 3 месеца.

Вероятни състави:

Ботев (Вр): Левашки, Попадийн, С. Иванов, Савич, Куанг, Валериев, К. Цветков, Дел Дженио, Г. Стоичков, П. Петков, Рангелов.

Лудогорец: Борян, Ангуло, Мантула, Марем, Шооко, Анисе, Златински, Витиня, Вандерсон, Абало, Кишада.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички