Дерменджиев разкри как ще вдигне Лудогорец


Дерменджиев разкри как ще вдигне Лудогорец

1343 0

Новият треньор на Лудогорец - досегашният наставник на дубъла Георги Дерменджиев, заяви, че знае как да вдигне отбора преди срещата реванш в Шампионска лига срещу Партизан в Белград и преди двубоя от "А" група с Марек.

"В Лудогорец има отлични футболисти, които винаги ще намерят начин да излязат от каквото и да било затруднение. Няма време, но познавам много добре всички до един. Психологически трябва малко да се вдигнат и всичко ще бъде наред", коментира треньорът, който замени Стойчо Стоев пред "Дарик".

"Наистина мачът срещу Партизан е много важен, но Марек не е по-маловажен. Ще разпределим силите, за да може и в двата мача да постигнем успех. Партизан е преодолим, но има различни затруднения. Ще бъдат домакини, но ние също имаме много предимства. Мисля, че няма разлика от миналата година", добави Дерменджиев.

Специалистът разкри, че се е уговорил с ръководството да бъде не временен, а постоянен треньор на шампионите. По повод раздялата със Стоев той заяви кратко: "Смените и промените се правят само тогава, когато има повод за такова нещо".

Специалистът обяви още, че никога не е бягал от отговорност, откакто участва в проекта "Лудогорец".

"За мен е чест да съм старши треньор на Лудогорец. Никога не съм бягал от отговорност. Дори като помощник треньор съм си поемал и на тази длъжност. Винаги съм казвал това, което мисля и съм бил в помощ на хората, с които съм работил. Това е причината много от специалистите искат отново да работят с мен. Благодаря за доверието, което ми оказаха".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички