Дерменджиев пуска срещу Марек състава за Базел


Дерменджиев пуска срещу Марек състава за Базел

2117 0

Лудогорец ще направи днес в Дупница генерална репетиция преди важното гостуване на Базел от групите на Шампионската лига. Мачът в Швейцария е във Вторник.

Очаква се на "Бончук" старши треньорът на разградчани Георги Дерменджиев да пусне състава, на който ще заложи срещу Базел, пише "Тема Спорт".

Като ляв бек вместо наказания за вторник Йордан Минев днес ще излезе Браян Ангуло. Той започна сред титулярите и в двубоя с Черно море, за да трупа игрова практика. Ангуло бе дълго време аут заради контузия и изостанала подготовка от лятото.

Дерменджиев има само едно колебание за стартовите единадесет срещу Марек, а и после с Базел, ако няма контузени дотогава. То е свързано с лявото крило. Там с предимство е Дани Абало, но вместо него може да почне и Върджил Мисиджан. Холандецът е по-бърз и рязък, а испанецът може да бъде използван като жокер.

В атака Роман Безяк ще се върне сред титулярите, а Хамза ще седне на пейката. Тунизиецът води нападението срещу Черно море, но сега ще отстъпи мястото на словенеца, който минава за един от любимците на Георги Дерменджиев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички