Дерменджиев към феновете: Елате и подкрепете отбора на България!


Дерменджиев към феновете: Елате и подкрепете отбора на България!

1206 0

Старши треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев направи две впечатляващи изказвания след загубата на своя тим от Базел с 0:4 в Шампионска лига тази вечер. Първото бе, че головете на Базел не отговарят на играта, а второто бе отправка към спорния въпрос за това е ли и трябва ли да бъде Лудогорец национална кауза на България.

"Направихме много грешки, головете дойдоха от наши грешки. Мачът си вървеше много добре до 20-ата минута, до първия гол. Всеки може да сбърка, всеки може да загуби. Моци е добър футболист и характер, организира цялата защита отзад. Липсата му винаги се чувства. Моята идея бе да контролираме добре топката, не само да се борим и да отнемаме", коментира Дерменджиев пред "Би Ти Ви Екшън" след мача.

"Не ни е заблудил мачът в София, след него казах на момчетата, че този в Базел ще бъде най-трудният, защото и те знаят за какво играят и бяха смутени. Головете не отговарят на играта", отсече той.

Дерменджиев коментира и целите на отбора оттук нататък.

"Лудогорец има много висока цел, с Ливърпул на всяка цена ще играем за победа. Така ще съберем шест точки и оттам чакаме развитието на последните срещи. Призовавам хората да дойдат на мача с Ливърпул и да подкрепят отбора на България", завърши специалистът, донесъл първа победа на България в Шампионска лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички