Дани Абало си повярва: Бием Реал (Мадрид) с 2:1


Дани Абало си повярва: Бием Реал (Мадрид) с 2:1
Снимка: БГНЕС

2984 0

Атакуващият полузащитник на Лудогорец Дани Абало демонстрира изключителен оптимизъм преди срещата на шампионите с Реал (Мадрид) в Шампионска лига на 1 октомври в София. Испанецът вярва, че отборът му може да победи именития си съперник на свой терен, както и, че на "Сантяго Бернабеу" "орлите" ще съумеят да удържат 0:0.

"Очаква ни тежък мач. Няма да играем за 0:0. Прогнозата ми е 2:1 за нас в София и 0:0 на "Бернабеу", споделя Абало пред авторитетния вестник "Ас".

Той разкрива и какъв е начинът испанският колос да бъде победен.

"Ако повторим представянето си срещу Ливърпул, ще има на какво да се надяваме. Реал може да бъде победен, ако не му позволиш да владее топката. Трябва обаче да внимаваме да не ни хванат на контраатаки", споделя той.

"Искам да продължим това, което започнахме тук. Постигнахме нещо историческо и трябва да му се насладим. Приех да играя за Лудогорец, защото ми обещаха да стана шампион на България и да играя в Европа. Всичко това се случва и е страхотно", признава още Абало и обещава, че със съотборниците му ще се вложат на 100% в този мач.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички