"Да се съберем, заедно сме по-силни": Лудогорец надъха феновете си - голямата цел е близо


"Да се съберем, заедно сме по-силни": Лудогорец надъха феновете си - голямата цел е близо
Снимка: Lap.bg

773 0

От Лудогорец излязоха със съобщение на официалния си сайт, чрез което призовават своите привърженици за подкрепа. Съвсем скоро "орлите" и официално ще станат шампиони за 13-и пореден път, след като и математически няма да бъде възможно да бъдат достигнати и изместени от върха.

Именно поради това разградчани излязоха с обръщение, в което призовават запалянковците си да ги подкрепят в предстоящия сблъсък с Крумовград на "Хювефарма Арена". Споменава се и удобният момент за реванш, след като Лудогорец загуби от този опонент в първия мач от сезона.

Ето и цялото съобщение без редакторска намеса:

Лудогорец търси подкрепа от феновете си

Още: Ротация? "Любимец" съдия за всеки клуб в Първа лига, свирят близо 1/3 от срещите на един отбор

"Скъпи фенове на Лудогорец,

Лудогорец иска подкрепа от феновете

На прага сме на поредния исторически момент. Само една победа ни дели от рекордната тринадесета поредна титла. В Разград идва Крумовград, който победи Лудогорец в първия мач от настоящия сезон. Какъв по-добър момент за реванш, който би имал огромна стойност за нашия любим клуб.

Пред всички нас се отваря невероятният шанс да спечелим рекордната тринадесета титла заедно. Както го направихме във всичките решаващи двубои досега.

Нека в неделя се съберем на "Хювефарма Арена" за този незабравим момент. Нека подкрепим момчетата и да спечелим заедно тринадесетата поредна титла! Чакаме ви на стадиона! Заедно сме по-силни!" - написаха от клуба. А и в този двубой 3 клуба от Бундеслигата ще следят звездата на Лудогорец.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички