Чунчуков негодува от статута си в Лудогорец


Чунчуков негодува от статута си в Лудогорец

1485 0

Едно от новите попълнения на Лудогорец през лятото - Цветелин Чунчуков, е разочарован от статута си в отбора. Нападателят е твърда резерва след идването на Клаудио Кешеру и почти не попада в групата за мачовете от "А" група. Досега от идването на румънеца 20-годишният Чунчуков не е записал нито минута за мъжете. Той е ползван предимно в срещите на дублиращата формация в "Б" група, което никак не му се нрави, пише "Тема Спорт".

В началото на кампанията Чунчуков бе първа опция пред клуба за изпълнение на правилото за един българин до 21 г. в стартовия състав. Неубедителните му изяви обаче накараха спортно-техническото ръководство да гласува доверие на Александър Василев. Крилото също започна слабо, но постепенно влезе в ритъм и дори вкара гол срещу Пирин (Бл) при 3:0.

Поне на този етап няма изгледи ситуацията с Чунчуков да се промени, тъй като Кешеру се адаптира бързо. 28-годишният нападател вече има 2 попадения в "А" група в три срещи. Младият Чунчуков пък продължава да чака дебютния си гол със зелената фланелка.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички