Четирикратен шампион се сбогува с Лудогорец


Четирикратен шампион се сбогува с Лудогорец
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

4658 0

Само няколко дни, след като Лудогорец стана за осми път шампион на България, стана ясно и първият напускащ отбора. Това е бразилският халф Лукас Саша, чийто договор изтича в края на сезона.

32-годишният футболист публикува емоционален пост в своя профил в Instagram, в който се сбогува с разградчани. „След четири години в клуба, договорът ми с Лудогорец приключва. Това беше време на победи и някои загуби, които определено ми дадоха уроци, за да се развивам. Благодарен съм на феновете, на съотборниците ми и на всички служители на клуба. Искам да благодаря. Лудогорец винаги ще има специално място в сърцето ми“, написа бразилецът.

Лукас Саша е част от състава на разградчани от  лятото на 2015 година, когато беше привлечен от Апоел (Тел Авив). През сезон 2012/13 игра за ЦСКА. Очаква се през лятото от Лудогорец да направят много промени в състава си, както и да привлекат не малко нови играчи.

Излезе информация, че разградчани са уредили един от големите таланти в българския футбол. Подробности вижте в този материал.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Нов в Левски започна кариерата си в баскетбола, но футболът го спечели

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички