Буш разкри Лудогорец - може да бъде пробит в защита


Буш разкри Лудогорец - може да бъде пробит в защита

1872 0

Нападателят на ЦСКА Серджиу Буш говори пред румънското издание "Диджи Спорт" за предстоящия двубой между Стяуа и Лудогорец.

"На нас ни бе доста трудно срещу Лудогорец. Особено през първото полувреме, защото тогава играхме лошо. Грешките в защита ни струваха скъпо", каза голмайсторът на "червените" за загубата в Разград с 0:2.

"Лудогорец е много силен противник за Стяуа. Играе се трудно срещу тях. Но пък и Стяуа има добър отбор. Според мен физическата подготовка ще направи разликата", допълни Буш, който до това лято бе собственост на ЧФР Клуж.

"Чух, че нашите фенове ще подкрепят Стяуа в реванша. Това е нормално, защо агитките са побратимени. Аз също ще бъда за румънския тим, продължи младият нападател. - Атаката на Лудогорец е много добра, но за отбраната мисля друго. Ако се действа по-агресивно, те могат да бъдат победени", заяви играчът на ЦСКА.

Той говори и за своята адаптация на "Българска армия". "Много ми помагат Неманя Милисавлевич, Валентин Илиев и Стоян Колев, които са играли в Румъния. Чувствам се много добре в София, особено след като хората са изключително приятелски настроени. В крайна сметка говорим за най-големия клуб в България, както е Стяуа за Румъния, така че аз съм горд да нося фланелката на ЦСКА. Що се отнася до езика, ми е доста трудно. Първо научих "на ляво" и "на дясно", за другото има време" завърши Буш.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички