Британските медии на колене пред Лудогорец


Британските медии на колене пред Лудогорец

2256 0

Медиите във Великобритания засипаха с похвали Лудогорец за представянето на отбора при гостуването на Ливърпул.

"Стивън Джерард спаси червените с гол от дузпа в добавеното време в драматичен финал на мача, след като Лудогорец изравни в края на редовното време. Домакините срещнаха много трудности срещу бойкия съперник, който до известна степен нямаше и късмет", пише "Дейли Мейл".

"Българският шампион се показа като можещ и умен съперник. Лудогорец създаде положения през целия мач, може би дори по-добри от тези на Ливърпул, до попадението на Балотели, което дойде, малко след като гостите удариха гредата. В последната минута Лудогорец успя да изравни, но малко по-късно в добавеното време новият им вратар Милан Борян развали приказния резултат с нескопосан фаул срещу Хавиер Манкийо, който позволи на Стивън Джерард да реши нещата от отсъдената дузпа", коментира "Гардиън".

"Щастливо измъкване на "Анфийлд". Не беше красиво, не беше лесно и не е играта, която искаме да виждаме отново. След това колебливо представяне единственото хубаво нещо за отбора в първия мач в Шампионската лига след почти пет години са трите точки", е мнението на "Ливърпул офсайд".

"Лудогорец показа заслужаващо адмирации спокойствие при владеенето на топката, което е впечатляващо за отбор, дебютиращ в Шампионската лига", пише ББС.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички