Бивш играч на Челси разнищи Йозил и обяви Лудогорец за "куп фермери"


Бивш играч на Челси разнищи Йозил и обяви Лудогорец за "куп фермери"

2743 0

Бившият футболист на Челси, а сега водещ по Chelsea TV - Джейсън Кънди, подложи на унищожителна критика полузащитника на Арсенал Месут Йозил.

Под "ножа" на журналиста попадна и българският шампион Лудогорец, който бе наречен "сбирщина от български фермери".

"Месту Йозил от Арсенал е най-надцененият играч във Висшата лига. Всяка седмица феновете на Арсенал ми го хвалят, казват ми колко е добър и че е световна класа, но той не е", отсече Кънди пред Football Fan.Zone.

"Ако искате да говорим за световна класа, вземете Луис Суарес, например. Той е стандарт, до който Йозил не може да се доближи. Миналата седмица трябваше насила да се поклоним на Йозил след голът-чудо срещу една сбирщина български фермери, след който Арсенал обърна резултата, но Арсенал не губеше ли с 2:0 в този мач?", продължи британецът.

"Кои по дяволите са Лудогорец, че да се вълнуваме толкова?", атакува Кънди.

"Освен, че не е световна класа, той дори не е най-добрият в сегашния си отбор. Санчес е доказано по-ценен, а аз лично дори не бих допуснал Йозил близо до състава на Челси", категоричен е бившият играч на "сините" от Лондон.

 

Бдителни фенове на Арсенал отбелязаха, че същият този Кънди за 4 г. е изиграл 41 мача в Челси и после е преминал през клубове като Палас, Бристол Сити и Испуич. И само последният му е предложил истински договор.
Те го наричат "боклук" и "идиот" и го пращат да "пропълзи към скалата, изпод която е дошъл".
"Той очевидно трябва да говори глупости, за да си изкарва парите, тъй като не е могъл да го прави на футболния терен", пишат от justarsenal.com.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички