Безяк най-накрая взе решение за бъдещето си


Безяк най-накрая взе решение за бъдещето си
Снимка: БГНЕС

1463 0

Лудогорец е напът да разреши един от големите си проблеми,който го мъчеше цяла зима. Шампионите постигнаха договорка с нападателя Роман Безяк за новия му договор, който се бавеше в продължение на няколко месеца. По информация на "7 дни спорт" словенецът е дал положителен отговор на предложените му условия и се очаква само да сложи подписа си под новия си контракт с разградчани. Двете страни са направили известни компромиси в името на съвместната си работа.

Безяк е в тима от лятото на 2012 г., след като дойде малко след отпадането от Динамо (Загреб) в предварителните кръгове на Шампионската лига. В първия си сезон със зеления екип словенецът беше ползван главно като резерва. През миналата кампания обаче той се развихри и беше водещ голмайстор на тима, като отбеляза и 6 попадения в Лига Европа.

По време на зимната пауза имаше пречки около договора на нападателя. Първоначално той отклони офертата на клуба, но сега две страни са си стиснали ръцете. Подписването на контракта между Лудогорец и Роман Безяк трябва да стане факт през следващата седмица. Договорката между двете страни е за удължаване с още 2 сезона и сериозно увеличение на месечната заплата на голаджията с №9.

През настоящия сезон Безяк вкара два гола в квалификациите на Шампионската лига и още две попадения в "А" група, като изостава сериозно от графика си от миналата кампания.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички