Барт сравни ПСЖ и Лудогорец


Барт сравни ПСЖ и Лудогорец
Снимка: ludogorets.com

3604 0

"ПСЖ го чака адска атмосфера на "Васил Левски", това заяви бившият играч на Лудогорец Александър Барт. Французинът бе търсен от медиите в родината си, за да разкаже повече за "орлите".

"Клубът е малко като ПСЖ, след като е поет от Кирил Домусчиев. Той построи нов стадион, чисто нова база. Инвестира много и Лудогорец стана пет пъти поред шампион на България. Отборът обаче е малко по-български, отколкото ПСЖ е френски. Атмосферата на "Васил Левски" ще бъде електрическа, но умножена по десет”, коментира защитникът, който има шест титли у нас, пише "Стандарт".

Италиански гранд прати официална оферта за ас на Лудогорец

"Клубът е семеен и в това е силата му. Чувстваш подкрепата на целия град. Отборът остана близо до феновете си. Има много добри играчи като Кафу, който е техничен, силен и бърз. Мисиджан е подобен. В средата е Марселиньо, който вижда играта като никой друг", каза още Барт.

"Изпълних детската си мечта - да стигна до Шампионската лига", обяви пък за бразилското издание „Ланспрес" Лукас Саша.

"Чувството е уникално. Все едно сънувам или съм във видеоигра. Ще имам възможността да играя срещу велики отбори. Няма нужда да казвам нещо за Арсенал и ПСЖ. Базел също е много силен отбор. Избягахме от Реал и Барса, но имаше възможност и да сме в по-лека група", продължи халфът.

Президентът на ПСЖ: Ще подходим с уважение към Лудогорец

"Възможно е да изненадаме някой от двата големи тима, но сме стъпили на краката си и знаем, че битката ни ще бъде с Базел. Цяла България ще бъде зад нас. Това е турнир, който ни праща на друго ниво в кариерата ни", завърши Саша.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички