Аутуори похвали играчите си и коментира трансфера на Брандау


Аутуори похвали играчите си и коментира трансфера на Брандау
Снимка: Оф. сайт на Лудогорец

2538 0

Старши треньорът на Лудогорец Пауло Аутуори не скри радостта си от победата над Торпедо Кутаиси с 1:0. Българският шампион победи като гост в Тбилиси, като реваншът в Разград е след седмица.

Аутуори получи и въпрос за евентуалния трансфер на нападателя Жуниор Брандау, но заяви, че ще коментира, след като има повече яснота.

"Поздравления за играчите, те ги заслужават. Работиха много, мачът бе труден. Опонентът играеше с много бърза смяна на местата и вертикални пасове. В началото не успяхме да реализираме това, което имахме като стратегия и в средата на първото полувреме успяхме. За това искам да поздравя играчите за тази победа.

Голът винаги е важен, независимо кога идва. Знаем, че ни трябват голове. Второто полувреме също беше добро, създадохме още положения и искам да поздравя техния вратар, който се справи много добре. Можеше да спечелим с по-голямо спокойствие, с повече голове разлика. Най-важна обаче е победата и поздравления за отбора ни. Искам да поздравя феновете, които бяха дошли, знам, че е трудно пътуването и те са жертвали много, за да са тук. Надявам се с тяхната подкрепа да създадем неприятности за противника в реванша. Посвещавам тази победа на тях.

Не мога да съм щастлив напълно, това ще стане, когато се класираме за групите на Лига Европа. Поздравления за целия отбор - за тези, които започнаха и за резервите. В неделя имаме мач, в който ще вземат участие тези, които не играха много днес. Трябва да създадем баланс, защото ни очакват още много срещи и искам всички да играят - те го заслужават.

Направихме важна първа крачка днес с този успех. В следващия мач искам да създадем още голови възможности и да ги реализираме. Тогава можем да бъдем щастливи, защото ще постигнем това, което се иска от клуба и отбора. Концентрираме се сега върху мача в неделя. За Жуниор Брандау не мога да кажа. Когато има нещо повече, тогава ще мога да коментирам", заяви Аутуори.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички