Аутори: Нашият основен фокус е как да спечелим мача


Аутори: Нашият основен фокус е как да спечелим мача
Снимка: Оф. сайт на Лудогорец

1351 0

Старши треньорът на Лудогорец Пауло Аутори заяви, че мисли изцяло за предстоящия мач реванш срещу Зрински от третия квалификационен кръг на Лига Европа, който е в четвъртък. Наставникът заяви, че не го притеснява лошият терен, който очаква неговия тим, а само представянето на отбора.

"Моето притеснение не е теренът, а противниковият отбор на Зрински и върху това се концентрирам. Не теренът играе, а не противниковият отбор, когато казвам притеснение, имам предвид концентрация върху противника. Думата притеснение не означава само едно нещо. Означава и фокус, и концентрация, и уважение към противника. Футболът е ментална игра”, коментира Аутуори на официалната пресконференция преди сблъсъка в четвъртък вечер в Мостар.

"Кешеру е добър играч, доказан голмайстор. Всеки нападател минава през фази, които не винаги са добри. Работи много. Дори, когато не вкарва голове. Говорил съм с него, дори тогава трябва да работи за отбора", заяви още бразилският специалист.

По повод информациите за нов футболист, който Лудогорец ще привлече, Пауло Аутуори коментира: "Всичко, което мисля е за мача със Зрински. Гледал съм играчите на Зрински. Нашият основен фокус е как да спечелим мача и да продължим напред. Винаги се притеснявам и говоря за нещата, които са реалности. Не обичам да говоря за ситуации, които все още не са реалности, не са се случили. Абсолютно сигурно е, че нашата реалност е утрешният мач".

"Не, не съм разочарован от представянето на никой. Нашата цел е да построим не просто отбор, а една здрава група от футболисти. Ако се върнете в първите дни, в които пристигнах, ще си спомните, че говорих за възможността на всеки да се чувства добре в отбора. Разочаровам се от хората, които говорят много”, заяви още Пауло Аутуори.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички