Аутори: Мачовете с Видеотон няма да са леки, мечтаем за групите на ШЛ


Аутори: Мачовете с Видеотон няма да са леки, мечтаем за групите на ШЛ
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

1845 0

Треньорът на Лудогорец - Пауло Аутори, заяви, че очаква тежки мачове с Видеотон във втория квалификационен кръг на Шампионска лига и не трябва да има никакво отпускане в играчите му. 

"Mачовете  няма да бъдат леки. Наблюдавахме двете срещи на Видеотон срещу Дюделанж. Нашият съперник имаше затруднения с отбора от Люксембург предния кръг. Смятам, че знаем достатъчно за противника. Той също ни е разузнал. Няма как да мисля, че ще спечелим с разлика", допълни бразилският специалист. Той е категоричен, че в момента го интересуват само предстоящите двубои с клуба от Сехешфехервар, като въобще не мисли за Малмьо и Клуж.

"Нашата мечта е груповата фаза на Шампионска лига. Между групите и реалността има препятствие, което трябва да прескочим. Успехите не идват лесно. Работата на треньорите е да убедят играчите във важността на всеки следващ мач. Ако постоянно пускаме и спираме лампата, тя ще изгори. Ако един мач сме концентрирани, а в друг - не, това ще е проблем”, заяви Аутуори.

Пауло Аутори обяви, че в отбора няма контузени футболисти и всички ще са на линия за двубоя с МОЛ Види в сряда. Именитият бразилски специалист разкри още, че възстановяването на вратаря Владислав Стоянов върви много добре и не е далеч моментът, в който той ще се върне в игра.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички