"AS": Българските фенове дават половин минимална заплата за билети за ШЛ


"AS": Българските фенове дават половин минимална заплата за билети за ШЛ

2227 0

Истерията, която породиха у българските фенове пакетните билети за домакинските мачове на Лудогорец в Шампионска лига, стигна и до Испания. Авторитетният вестник "AS" излезе със заглавие "Мания сред феновете на Лудогорец за билети" и подзаглавие "Билетите за мачовете в Шампионска лига бяха пуснати в продажба днес и хиляди фенове се редяха на опашка. Най-евтиният билет струва половин минимална месечна работна заплата".

В материала си испанският вестник уточнява, че пакетните билети за визитите на Реал и Ливърпул са били разпродадени за кратко време.

"Цените варират от 147 лева (75 евро) до 256 лева (130 евро), а минималната работна заплата в България е 340 лева (173 евро)", уточнява "AS". "Въпреки тези високи цени, един билет за българската лига струва 10 лева (5 евро), пишат още от медията.

"AS" посочва още, че интересът на феновете е изненадал ръководството на българския шампион и цитират изпълнителния директор Ангел Петричев: "Търсенето на феновете е невероятно", казва той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички