Анте Шимунджа обясни защо е хубаво да се играе срещу Левски и назова какво трябва да промени Лудогорец


Анте Шимунджа обясни защо е хубаво да се играе срещу Левски и назова какво трябва да промени Лудогорец
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

2400 0

Старши треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа заяви преди реванша с Левски от 1/2-финалите за Купата на България, че не би трябвало спечелената 11-а титла от Първа лига да успокоява "орлите":

"Тази титла може да ни даде мотивация за още по-добро представяне. Не мисля, че тя ще ни успокои. Мисля, че титлата ще ни даде повече желание да покажем какво всъщност е Лудогорец. Насладихме се на титлата, защото тя е заслужена, но не бяха големи празненствата. Имаме още работа за вършене", започна той и се върна на случилото се в първата среща в Разград (3:2 за "сините"), назовавайки причината за загубата:

"Не съм останал с впечатление, че сме били притеснени от Левски в първия мач. Проблемът от този мач бе, че те имаха повече желание. През първото полувреме не им позволихме да направят много. Левски показа по-голямо желание за победа, особено след изравнителния гол. Това промени мача. Левски заслужи тази победа, защото вкараха три гола, а ние два".

"Левски промени схемата си срещу нас. Опитват се да играят различен футбол. Срещу тях е хубаво да играем, защото те искат да се надиграват", каза още Шимунджа.

"Лудогорец трябва да вкара два гола повече от Левски. Трябва да се борим, трябва да бъдем концентрирани и агресивни. Трябва да имаме по-голямо желание", завърши наставникът на Лудогорец. 

*Припомняме, че в турнира за Купата на България головете на чужд терен ВАЖАТ!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички