Анте Шимунджа: Андерлехт ще бъде много труден съперник


Анте Шимунджа: Андерлехт ще бъде много труден съперник
Снимка: Ludogorets.com

1278 0

Треньорът на Лудогорец - Анте Шимунджа, говори пред клубния сайт след изтегления жребий от Лига на конференциите. УЕФА отреди "орлите" да играят срещу белгийския гранд Андерлехт.

"Срещаме много труден съперник. Андерлехт е най-разпознаваемият белгийски отбор, който има много сериозна история и традиции. Дал e редица важни футболисти на националния отбор на своята страна през годините", бе първият коментар на Анте Шимунджа.

"Трудно ми е да преценя кой бе най-трудният или най-лесният противник от възможните такива при жребия днес. Всеки тим, който е успял да премине групата си в Лигата на конференциите, със сигурност има сериозна класа. В белгийското първенство зимната пауза е по-кратка, но не мога да кажа със сигурност дали това би било предимство за Андерлехт. Ние ще проведем подготовка, ще изиграем редица мачове. Много неща могат да се променят до средата на февруари. Тази година всички отбори ще почиват по-дълго от обикновеното заради световното първенство в Катар", допълни треньорът на шампионите.

А кой бивш играч на "орлите" беше оправдан за употреба на допинг, разберете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички