Здравков е категоричен, че Лудогорец се нуждае от нови попълнения


Здравков е категоричен, че Лудогорец се нуждае от нови попълнения
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

2228 0

Наставникът на Лудогорец Антони Здравков остана доволен от победата на своя тим срещу Дунав в Русе. Така разградчани приключиха годината с успех и ще зимуват на първото място.

"Аз смятам, че футболистите, въпреки умората, демонстрираха много добра мотивация и това ни даде превес. А като добавим и качествата им, заслужихме победата. Създадохме не едно и две положения, реализирахме две, особено на този тежък терен. А и с хубава игра го постигнахме", сподели Здравков пред Diema Sport.

"Нямам право да коментирам годината, която изминава, нека говорим от лятото насам. Нещата тръгнаха във възходяща линия, после имаше лек спад, но после пак се възродиха добрите резултати. Но се връща пак добрата игра, което е важно. С оглед на това, че Пауло Аутуори започна, а после продължих аз, нормално беше да има едно преболедуване. Приказките отстрани не ни интересуват, гледаме нашата си работа и мисля, че отборът продължава да върви във възходяща линия", заяви още Здравков.

"Януари, като се съберем след почивката, ще изглеждаме още по-добре. През пролетта, след като свършим работата в Турция на лагера, ще сме по-добри. Тепърва ще уточняваме селекцията, имаме водени разговори, но не разкривам имената, те не са толкова много. Винаги имаме интерес към добри играчи, независимо от чужбина или от България. Определено имаме нужда от подсилване, при всички положения това ще се случи", завърши Антони Здравков.

През този сезон обаче Лудогорец записа най-слабата си кампания в Европа - вижте повече подробности.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички