Владо Стоянов пред нова операция, ще се възстановява поне до лятото


Владо Стоянов пред нова операция, ще се възстановява поне до лятото

1107 0

Наставникът на Лудогорец Стойчо Стоев внесе повече яснота и върху ситуацията с вратаря Владислав Стоянов, за когото предстои нова операция в Барселона.

"Владислав Стоянов на 30 март трябва да бъде опериран в Барселона, дано нещата се развият успешно за него, знаем какви качества има той", коментира Стоев пред Diema Sport. Владo Стоянов се контузи на тренировка и премина през доста хирургически интервенции, а след поредната, която предстои се очаква възстановяването му да продължи поне до лятото.

Стоев коментира и победата срещу Левски в последния кръг в първенството. "Когато имаш толкова малко време няма как да промениш много неща, за мен беше плюс, че познавах 1/3 от футболистите, проведох разговори с играчите, те да ме опознаят, аз да ги опозная. Трябваше да играем агресивно срещу Левски, да сме повече в половината на съперника. Трябваше да сме стабилни в защитен план, визирам целия отбор, не само защитниците, офанзивните футбилисти се стараха и не позволиха на играчите на Левски да ни затруднят в мача", заяви той.

"Отборът има потенциал за европейски мачове, които да ги взима, но ще имаме нужда и от нови футболисти. Трябва да искаме да постигаме все повече и повече, така се развива, влизат и нови футболисти. Имам голям щаб от помощници и анализатори, доста голяма бройка са като хора.

Изхождайки от точковия актив не бива да се подценява и отборът на Левски, във фазата на плейофите има 6 сериозни отбора, може да се загубят точки, надявам се да станат интересни мачове и футболът да взима предимство", коментира още наставникът на Лудогорец.

А кои са отборите, които ще играят в Първата шестица в остатъка от първенството - вижте в този материал.

 

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Левски


Цифрите и фактите, които казват, че Георги Тодоров трябва да води Левски за постоянно

Онзи ден колеги установиха, че Петър Хубчев е спечелил едва 51,5% от мачовете си начело на Левски. Затова за...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама