Ужасяващ жребий за Лудогорец в Лига Европа


Ужасяващ жребий за Лудогорец в Лига Европа
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

3235 0

Днес на специална церемония в централата на УЕФА бяха теглени жребиите за Шампионска и Лига Европа, като стана ясен и съперникът на българския шампион Лудогорец.

Тимът от Разград се размина с много тежки съперници, но малко преди края на жребия от първа урна на българите се падна не кой да е, а италианският колос Милан.

В първия мач Лудогорец ще бъде домакин, като датата е 15.02.2018. Засега не се знае дали ръководството на клуба ще премести двубоя на "Васил Левски". Седмица по-късно (22.02.2018) е реваншът на "Сан Сиро".

Възпитаниците на Димитър Димитров - Херо изпуснаха в последните си два мача първото място в груповата фаза и беше ясно, че ще се изправят срещу изключително силен съперник.

През миналия сезон "орлите" взеха участие в 1/16-финалите в Лига Европа, след като завършиха на 3-о място в Шампионска лига. Тогава отборът се падна срещу Копенхаген и отпадна, въпреки че беше в ролята на фаворит срещу датския гранд.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички