Треньорът на Валур: Отиваме в България, за да продължим напред


Треньорът на Валур: Отиваме в България, за да продължим напред
Снимка: Оф. сайт на Лудогорец

2459 0

Треньорът на исландския Валур Олафур Йоханесон демонстрира увереност преди реванша с Лудогорец в Разград от втория квалификационен кръг на Лига Европа. Той говори след успеха с 2:1 над Акранес във вътрешното първенство на Исландия.

"Беше важно да спечелим преди гостуването в България. Радвам се да отида в чужбина, където времето е топло. Отиваме с ясната задача да продължим напред, макар да знаем, че ни очаква много тежък мач с Лудогорец", заяви Йоханесон, цитиран от "Меридиан мач".

С контузия от мача с Акранес е централният защитник Ейд Сигурбьорнсон, като все още не е ясно дали той ще може да играе срещу Лудогорец. "Все още не знаем дали Ейд ще играе в България. Според мен травмата му е незначителна. Дори и да не се възстанови, ние имаме голяма група и има кой да го замести", каза треньорът.

Валур ще пристигне в България тази вечер. Те идват с редовен полет на нискотарифна компания от Лондон до Варна. Валур ще отседне в Шумен, а не в Разград. А какво е бъдещето на звездата на разградчани Марселиньо вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички