Стойчо Стоев открои ключовите моменти за провала на Лудогорец

Наставникът на Лудогорец - Стойчо Стоев, логично бе крайно разочарован от отпадането на тима от Шампионска лига още в първия предварителен кръг. Освен това той открои и ключовите моменти, които повлияха на разградчани за поражението.

"Имаше, поне за мен, ключови моменти, да кажем първият гол от статично положение. При втория допуснахме много грешки. Върнахме се в мача, но ключовият момент бе изпуснатата дузпа. При 2:2 имаш повече увереност, че можеш да промениш нещата, но не се стигна до там. И, за съжаление, третия ранен гол през втората част ни прекърши", заяви Стоев. 

ВИДЕО: Свиерчок се взе за Пирло и пропусна дузпа стил "Паненка"

Легендарният Паненка и още по-легендарната му дузпа срещу Германия до ден днешен остават незабравими за феновете на футбола, а чехът има верни по...

"Опитваха се момчетата, не мога да се оплача от старанието. Реално погледнато на Ференцварош това бяха ударите към вратата. Получиха им се нещата, на нас не толкова. Имаше редица обстоятелства, които нарушиха дефанзивната ни постройка. Имаше някаква неувереност в дефанзивна линия. Направихме грешки, които ако не бяхем направили, нямаше да е такъв резултата. Стремежът е да ги изчистим с течение на времето. Създаваме положения, вкарваме, но и допускаме голове".

Стоев коментира и ироничната усмивка на Марселиньо след смяната му, както и дали ще има ротации за предстоящия мач с Берое: Аз по принцип гледам до кога един играч е физически годен да играе. За себе си всеки си мисли, е е полезен на треньора, но всеки взима решение кой с какво може да помогне и до колко. Ще има ротации в състава, в дефанзивен план нямам много избор. Малко ще е трудно сглобяване на защитната формация. Не можем да си позволим да наведем глави, предстоят и други мачове. И ако искаме да продължим, трябва да се стремим всеки мач към победа".

Междувременно се появи информация, че шампионите са набелязали защитник от Испания - ето и повече подробности.

Още по темата

Please select answer!