Стойчо Стоев открои ключовите моменти за провала на Лудогорец


Стойчо Стоев открои ключовите моменти за провала на Лудогорец
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

6663 0

Наставникът на Лудогорец - Стойчо Стоев, логично бе крайно разочарован от отпадането на тима от Шампионска лига още в първия предварителен кръг. Освен това той открои и ключовите моменти, които повлияха на разградчани за поражението.

"Имаше, поне за мен, ключови моменти, да кажем първият гол от статично положение. При втория допуснахме много грешки. Върнахме се в мача, но ключовият момент бе изпуснатата дузпа. При 2:2 имаш повече увереност, че можеш да промениш нещата, но не се стигна до там. И, за съжаление, третия ранен гол през втората част ни прекърши", заяви Стоев. 

"Опитваха се момчетата, не мога да се оплача от старанието. Реално погледнато на Ференцварош това бяха ударите към вратата. Получиха им се нещата, на нас не толкова. Имаше редица обстоятелства, които нарушиха дефанзивната ни постройка. Имаше някаква неувереност в дефанзивна линия. Направихме грешки, които ако не бяхем направили, нямаше да е такъв резултата. Стремежът е да ги изчистим с течение на времето. Създаваме положения, вкарваме, но и допускаме голове".

Стоев коментира и ироничната усмивка на Марселиньо след смяната му, както и дали ще има ротации за предстоящия мач с Берое: Аз по принцип гледам до кога един играч е физически годен да играе. За себе си всеки си мисли, е е полезен на треньора, но всеки взима решение кой с какво може да помогне и до колко. Ще има ротации в състава, в дефанзивен план нямам много избор. Малко ще е трудно сглобяване на защитната формация. Не можем да си позволим да наведем глави, предстоят и други мачове. И ако искаме да продължим, трябва да се стремим всеки мач към победа".

Междувременно се появи информация, че шампионите са набелязали защитник от Испания - ето и повече подробности.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички