Стойчо Стоев: В момента ЦСКА е в по-добро състояние от Левски, но не означава, че е по-добър


Стойчо Стоев: В момента ЦСКА е в по-добро състояние от Левски, но не означава, че е по-добър
Снимка: БГНЕС

1835 0

Наставникът на Лудогорец говори преди срещата с ЦСКА за Купата на България. Четвъртфиналния сблъсък е в сряда в Разград, а в събота двата тима се изправят и в първенството. Според него "червените" са в по-добро спортно-техническо състояние от Левски, но това не означава, че са по-добри.

"Искам да изглеждаме по-добре от отбора на ЦСКА. Два сериозни мача срещу добър опонент, а самата атмосфера ще предразположи двата отбора да представят добра футболна продукция, която да удовлетвори хората.

Имаме своите амбиции и се надявам да продължим. Отборът е свикнал да играе при всякаква обстановка - както в България, така и в чужбина. Не е от голямо значение къде играем - дали като домакин, или гост. Свикнали сме да играем навсякъде. По никакъв начин няма да подценим мача за Купата, защото и той има някаква стойност. Първенството е по-важно, но ще играем и за Купата", заяви Стоев.

"Споделям, но само донякъде мнението на Любо Пенев, че мачовете са шампионски, защото има и други мачове, а виждате, че всички се представят добре. В момента ЦСКА е в по-добро спортно-техническо състояние от Левски, но това не означава, че са по-добри”, допълни още той.

А кой ще ръководи дербито между ЦСКА и Лудогорец за Купата и какви са всички наряди - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички