Стойчо Стоев: Отдавна не съм бил толкова нервен, в началото бяхме имитация на Лудогорец


Стойчо Стоев: Отдавна не съм бил толкова нервен, в началото бяхме имитация на Лудогорец
Снимка: БГНЕС

2504 0

Старши треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев призна, че е бил нервен по време на големия сблъсък в първенството с ЦСКА, завършил при резултат 0:0. Стоев подчерта още, че "орлите" могат да съжаляват, че не успяха да вземат победата.

 

“Съжаляваме, че ги изпуснахме. През второто полувреме стояхме по-добре. През първото полувреме това беше имитация на Лудогорец. Бях малко по-нервен, не бях спокоен в съблекалнята. Доста отдавна не ми се беше случвало. Радвам се, че второто беше коренно различно. Трябва да съжаляваме”, започна треньорът на “орлите”.
“Определено Попа освежи играта на отбора. Липсата на някои футболисти си оказа влияние. В офанзивен план ресурсите ми бяха ограничени. С Манолев говорих лично аз. Мое е решението да не е в групата. Той не заслужаваше помията, която се изля върху него. Реших да му спестя нова такава”, завърши Стоев. 

"Съжаляваме, че ги изпуснахме. През второто полувреме стояхме по-добре. През първото полувреме това беше имитация на Лудогорец. Бях малко по-нервен, не бях спокоен в съблекалнята. Доста отдавна не ми се беше случвало. Радвам се, че второто беше коренно различно. Трябва да съжаляваме", започна Стоев.

"Определено Попа освежи играта на отбора. Липсата на някои футболисти си оказа влияние. В офанзивен план ресурсите ми бяха ограничени. С Манолев говорих лично аз. Мое е решението да не е в групата. Той не заслужаваше помията, която се изля върху него. Реших да му спестя нова такава", добави треньорът на "орлите".

 

Междувременно една от звездите на Лудогорец успя да вдигне цената си с 900% за една година (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички