Стойчо Стоев: Не сме се съмнявали, че ще вдигнем титлата

Старши треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев остана изключително доволен от победата на своя отбор срещу Черно море, която на практика им донесе и титлата в българския шампионат. Стоев подчерта, че отборът не се е съмнявал, че ще вдигне така ценния осми пореден трофей.

"Много съм щастлив от титлата. Заслугата е на всички - Аутори, Тони Здравков, футболистите, ръководство и всички, които работят в клуба. Преминахме през доста трудности, но успяхме накрая", заяви Стоев.

Голмайсторът на Лудогорец: Получих три хубави подавания и затова вкарах

Голмайсторът на Лудогорец Якуб Шверчок, който отбеляза хеттрик при победата на "орлите" над Черно море, изрази радостта си след крайния успех и о...

"За мен е по-сладко сега отпреди пет години, може би защото сега се случи в последния кръг. Чувствата не могат да се опишат в такива моменти. Надявам се от новия сезон да изглеждаме по-добре с новите попълнения", добави още той.

"Предстоят ни мачове в Европа и трябва да се стремим да стигнем възможно най-напред. Не беше лесно последния месец. Винаги витае напрежението във въздуха, когато една точка е разликата в класирането, но не мисля, че сме се съмнявали някога, че ще вземем титлата", подчерта Стоев.

Междувременно капитанът на "орлите" Светослав Дяков също имаше какво да каже след триумфа (подробности четете тук).

Още по темата

Please select answer!