Стойчо Стоев: Не сме се съмнявали, че ще вдигнем титлата


Стойчо Стоев: Не сме се съмнявали, че ще вдигнем титлата
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

1684 0

Старши треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев остана изключително доволен от победата на своя отбор срещу Черно море, която на практика им донесе и титлата в българския шампионат. Стоев подчерта, че отборът не се е съмнявал, че ще вдигне така ценния осми пореден трофей.

"Много съм щастлив от титлата. Заслугата е на всички - Аутори, Тони Здравков, футболистите, ръководство и всички, които работят в клуба. Преминахме през доста трудности, но успяхме накрая", заяви Стоев.

"За мен е по-сладко сега отпреди пет години, може би защото сега се случи в последния кръг. Чувствата не могат да се опишат в такива моменти. Надявам се от новия сезон да изглеждаме по-добре с новите попълнения", добави още той.

"Предстоят ни мачове в Европа и трябва да се стремим да стигнем възможно най-напред. Не беше лесно последния месец. Винаги витае напрежението във въздуха, когато една точка е разликата в класирането, но не мисля, че сме се съмнявали някога, че ще вземем титлата", подчерта Стоев.

Междувременно капитанът на "орлите" Светослав Дяков също имаше какво да каже след триумфа (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички