Стоев посочи какво трябва да се промени в Лудогорец за реванша срещу Ференцварош


Стоев посочи какво трябва да се промени в Лудогорец за реванша срещу Ференцварош
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

2891 0

Наставникът на Лудогорец Стойчо Стоев остана доволен от успеха на тима над Царско село с 2:0 в първи двубой за двата тима от новото първенство, като подчерта и какво очаква да види в реванша срещу Ференцварош. Първата среща в Унгария завърши при резултат 2:1.

"От резултата съм доволен, от играта съм доволен през второто полувреме, без да подценявам Царско село, те се надяват да се утвърдят в Първа лига, първото полувреме беше по-лежерно, второто заиграхме. Заслужена победа. Просто по-бавно играехме, съперника имаше възможност да затваря пространствата, през втората част играехме по-бързо с топката, създадохме и доста ситуации пред гола", заяви Стоев.

"Чака ни труден реванш, един грамотен отбор, но ние излизаме с единствена мисъл да отстраним този съперник, ще направим всичко възможно. Новите футболисти още не се се стиковали още, падна ни се и труден съперник още в първия кръг, дадохме им инициативата в първия мач, сега дано не е така. Трябва ни по-добър контрол на топката. Също така агресия и създаване на повече положения", допълни той.

Наскоро пък ас на българския шампион получи огромно признание, като в класация бе нареден до Мохамед Салах и Садио Мане. Повече по темата - тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички