Селекцията в Лудогорец не е приключила


Селекцията в Лудогорец не е приключила
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

1200 0

Наставникът на Лудогорец Антони Здравков заяви, че докато трансферният прозорец не затвори врати селекцията в неговия тим ще продължи, но само ако се появят играчи, които да вдигнат нивото на отбора.

Здравков също така добави, че най-новото попълнение на „орлите” Серкан Юсеин ще може вече да се включва в контролните. "Серкан направи вече две тренировки. От следващата седмица считам за съвсем нормално да започне да се появява на терена. Не може един футболист да пристигне вчера, а днес вече да играе. Той не познава своите съотборници и качествата си игра. Това са съвсем нормални неща", сподели Здравков пред "Дарик".

"Селекцията не е приключена. Ако се появи футболист, който може да вдигне нивото и класата на отбора, може да се случи. Не искам да конкретизирам постове, защото ще се появят спекулации. Ние имаме футболисти, които на този етап си вършат работата добре. Конкретно не сме посочвали пост и човек. Имаме разговори с определени състезатели от България. Може и да се случи, може и да не се случи. Всичко е възможно”, каза Здравков.

Лудогорец има интерес към италиански плеймейкър. Вижте подробности в този материал.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички