Сега е шансът на Лудогорец в Шампионска лига - ПСЖ е по-слаб за първи път


Сега е шансът на Лудогорец в Шампионска лига - ПСЖ е по-слаб за първи път

3272 0

Лудогорец има всички шансове да се бори за спечелване на точки и атака минимум на третата позиция в групите на Шампионска лига. Съперникът Базел е съвсем преодолимо препятствие, особено при положение че "орлите" имат доста опит в срещите с швейцарския колос.

БАЗЕЛ - ЛУДОГОРЕЦ: КОЙ ОТБОР Е ПО-СКЪП

Грандовете Арсенал и ПСЖ също не изглеждат толкова недостижими, защото "артилеристите" често имат навика да "подаряват" точки на отбори с по-ниска класа в групите.

ПСЖ е най-голямата енигма. За първи път в ерата на катарските собственици френският шампион значително се отслаби по време на трансферен прозорец. Няма го суперзвездата Златан Ибрахимович, няма и него достоен заместник - Хесе Родригес е несериозно да се счита за такъв.

В първенстото на Лига 1 до момента новият треньор Унай Емери не може да се похвали с добър старт - само 7 точки от първите 4 кръга, включително категорично поражение от Монако с 1:3.

Гжегож Криховяк дойде, защото е любимец на новия треньор, а другият привлечен Хатем бен Арфа направи добро впечатление в Ница миналия сезон, но излезе без пари на шампионите.

Учудващо е, че за първи път катарските собственици не пръснаха милиони за летни трансфери - миналата година бе закупен новата голяма звезда Анхел ди Мария, а в състава още беше неоспоримият лидер Ибрахимович.

Сега ПСЖ не е в позицията на фаворит в групата на Лудогорец и от това могат да се възползват българските шампиони!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички