Новият треньор на Лудогорец с първи думи: Приоритет са нуждите на клуба, а не личните ми желания


Новият треньор на Лудогорец с първи думи: Приоритет са нуждите на клуба, а не личните ми желания
Снимка: Screenshot

5189 0

Новият треньор на Лудогорец Пауло Аутори даде и първото си интервю като част от клуба на българския шампион. Бразилският специалист разкри, че идва в клуба, за да помогне и приоритет за него са нуждите на отбора. 

"Много съм щастлив да бъда част от този проект. В последните две години работих в два различни бразилски отбора, където бях треньор и в същото време главен мениджър. Харесва ми начинът, по който се работи тук и мисля, че ще постигнем успехи.

В момента не съм запознат с играчите по най-добрия начин и не знам още дали ще ми трябват нови играчи. Това обаче ще разберем в най-скоро време. 

С опита, който имам, най-важното, което трябва да съхраним е идентичността на футболистите. По този начин ще продължим да работим и ще можем да надградим самите играчи. За мен най-важното е да не се изгражда нещо ново, а да се надгражда. Трябва да се запази мотивацията на отбора. Има неща, които ще се изграждат бавно, но моята работа не е да работя за мен, а за играчите и за целия клуб. Приоритет са нуждите на клуба, а не личните желания."

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички