Марселиньо: Извиних се на Стойчо, реагирах като непрофесионалист

Плеймейкърът на Лудогорец Марселиньо разкри как се е стигнало до връщането му в групата на тима и подновяването на тренировките със съотборниците му. Бразилецът се е извинил на треньора Стойчо Стоев за гневната си реакция в последните два пъти, когато беше сменен.

"Искам да кажа на Стойчо "извинявай", това не е театър, това ми е на сърцето. Имах време да анализирам ситуацията и осъзнах грешката си. Постъпих като непрофесионалист, а аз съм такъв - и на терена, и извън него", заяви звездата пред "Нова телевизия".

Стана ясно какво планува Лудогорец за непокорния Марселиньо

Бразилецът Марселиньо е един от най-дълго игралите в клуба футболисти на Лудогорец и от доста време се ползва със статута на една от големите зве...

"Нямах никакъв респект към него, продължи осемкратният шампион на България с разградчани. - Аз съм мъж и като такъв като сгрешиш, трябва да си кажеш. Чувствам се все едно сега пристигам в Лудогорец и си чакам своя шанс да започна да играя", допълни бразилецът. Вижте в този материал как коментира решението си да извади Марселиньо от състава Стойчо Стоев.

Още по темата

Please select answer!