Лудогорец се отдалечава от голямата си трансферна цел


Лудогорец се отдалечава от голямата си трансферна цел
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

2434 0

Една от големите трансферни цели на Лудогорец е бразилският офанзивен халф Марсиньо, твърдят в родината му. Според тях обаче 23-годишният талантлив играч ще поеме в друга посока.

Той е много близо до преминаване в корейския шампионат. Неназован все още местен елитен тим е готов да надцака разградчани за него, като интересът му датира още от началото на месеца и преговорите са започнали, твърди Глобо Спорте. 

Марсиньо е под наем във Форталеза до 31 декември, но всъщност е собственост на гранда от Порту Алегре - Интернасионал. Именно с ръководството на този клуб корейците вече са стартирали разговорите и се надяват на добра развръзка. Шефовете на Интернасионал искат да го продадат, при това възможно най-скоро, за да заделят средства за селекцията си за новия сезон.

Крилото на бразилския тим има 25 мача през изминалия сезон, в които е вкарал три гола. Марсиньо е бил под наем там, след като е футболист на Интернасионал Порту Алугри, а преди броени дни се е завърнал в елитния тим. Бразилският гранд Интернасионал пък се интересува от една от звездите в Лудогорец - ето кой е футболистът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички