Лудогорец разбра съперника си за третия кръг на Шампионска лига


Лудогорец разбра съперника си за третия кръг на Шампионска лига
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

10815 0

Лудогорец научи съперника си за третия квалификационен кръг на  Шампионска лига. Това е, разбира се, ако първо отстрани унгарския Видеотон. 

"Орлите" ще играят с победителя от двойката Клуж- Малмьо, като в първия двубой ще са гости. Мачовете от третия квалификационен кръг ще са на 7, 8 август и 14,15 август.

Лудогорец започна тазгодишното си участие в европейските клубни турнири с две убедителни победи над северноирландския Крусейдърс, като българският шампион елиминира своя съперник с общ резултат 9:0.

ПРЕДИ ЖРЕБИЯ

Двубоите между Лудогорец и МОЛ Види са на 25 юли в Разград и на 1 август в Унгария. Българският шампион ще е поставен и в третия кръг. 

Потенциални съперници на "орлите", ако преди това преодолеят унгарския тим, са някои от следните двойки: БАТЕ Борисов - ХИК Хелзинки, Динамо Загреб - Апоел Беер Шева, Шкендия - Шериф Тирас-пол, ЧфР Клуж- Малмьо, Цървена звезда - Судува и АЕК Атина.

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички