Лудогорец прегази Верея в Разград


Лудогорец прегази Верея в Разград
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

1226 0

Отборът на Лудогорец постигна деветата си поредна победа в Първа лига, след като в среща от 27-ия кръг разградчани се наложиха у дома с разгромното 5:0 над състава на Верея. Интересното е, че за последно шампионите загубиха точки в първенството именно от този съперник – в края на месец ноември, при загубата с 1:2 на „Трейс Арена“.

Днес обаче играчите на Димитър Димитров-Херо не оставиха никакво съмнение в крайния си успех. Клаудиу Кешеру откри резултата за домакините в 41-ата минута след точно изпълнение на 11-метров наказателен удар за нарушение на Веселин Минев именно срещу румънския нападател. Броени минути по-късно разградчани удвоиха аванса си след гол на Джоди Лукоки за 2:0.

Отново Кешеру бе точен в 72-ата за 3:0, а до края на мача на два пъти се разписа и новото попълнение в състава на „орлите“ – Якуб Шверчок съответно в 84-ата и 91-ата минути за крайното 5:0.

С успеха Лудогорец увеличи временно преднината си на върха в класирането. Разградчани продължават да са лидери с актив от 69 точки, на 6 пред втория ЦСКА-София, който по-късно днес приема Ботев Пловдив. Верея остава на шестата позиция в подреждането с 35 пункта.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички