Лудогорец пожела вратаря на Съндърланд


Лудогорец пожела вратаря на Съндърланд
Снимка: Getty Images/Guliver

3992 0

Лудогорец е отправил оферта за вратаря на Съндърланд Джон Маклафлин, пише sunderlandecho.com. 31-годишният шотландски страж има договор с клуба за още една година. "Черните котки" обаче искат да задържат Маклафлин.

В края на май Съндърланд загуби плейофа за влизане в Чемпиъншип от Чарлтън на "Уембли". Тимът обаче е амбициран този път да гони директна промоция и се надява да задържат вратаря.

Според сайта Джон Маклафлин е получил предложения от още два европейски клуба - Трабзонспор (Турция) и Карабах (Азербайджан), който играе в квалификациите за Шампионска лига. Шотландецът има един мач за националния отбор на родината си. Преминава на "Стейдиъм ъф лайт" през лятото на 2018-а.

В момента Лудогорец разполага с трима вратари - Ренан, Пламен Илиев и Хорхе Браун. Последният обаче отдавна е извън сметките на разградчани, като не попада в групата. Ренан преподписа наскоро, но може да бъде продаден. Интерес към него има от португалския гранд Бенфика. А къде може да премине нападателят на "орлите" Клаудиу Кешеру вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички