Лудогорец победи на ходом Берое и излезе еднолично начело в Първа Лига


Лудогорец победи на ходом Берое и излезе еднолично начело в Първа Лига
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

1894 0

Отборът на Лудогорец победи Берое без да покаже максимума от възможностите си в отложен мач от Първа лига и излиза еднолично начело във временното класиране на първенството.

Първата опасност в мача дойде след удар с глава на Марселиньо, но той не успя да намери вратата на заралии в 9-та минута.

Още в 10-тата минута на мача Лудогорец излезе напред в резултата. След около 60-метров пас на Натанаел вратарят на домакините Благой Макенджиев не се намеси добре и позволи на Кешерю да го преодолее.

Първата голова възможност за отбора на Берое дойде в 16-та минута. Веселин Пенев нанесе удар, но не успя да намери целта.

Лудогорец поведе с 2:0 в 24-та минута, след страхотен щут на Марселиньо. Вратарят на Берое Благой Макенджиев отново не се намеси по най-добрия начин.

Бразилецът Сисиньо отправя удар към вратата на Берое в 38-та минута, но не беше точен. Сериозна грешка на Козмин Моци в наказателното поле на Лудогорец не беше наказана от играчите на Берое.

Първият жълт картон в мача беше показан едва в 66-та минута Получи го звездата на Лудогорец Джонатан Кафу. Пет минути по-късно и играч на Берое беше докориран в жълто. Това се случи с Атанас Зехиров.

Козмин Моци също получи официално предупреждение в 72-та минута. Същевременно Берое замени Георги Динков с Давид Манга.

Пет минути по-късно и звездата на Лудогорец Марселиньо беше заменен. На нетово място се появи Лукаш Саша. Десет минути преди края на срещата Атанас Зехиров напусна терена. Мачът ще доиграе младият Емин Ахмед.

Първият точен удар в актива на Берое дойде чак в 81-та минута чрез Охене, но Владислав Стоянов спаси. Клаудио Кешерю отстъпи мястото си на терена на Жуниньо Кишада в 82-та минута.

В 86-та минута и Радослав Кирилов беше заменен и на негово място се появи Александър Колев. Минута по-късно и Джонатан Кафу напусна терена, а двубоят  доигра Върджил Мисиджан.

БЕРОЕ - ЛУДОГОРЕЦ

Стартови състави:

БЕРОЕ (4-2-3-1): 22. Благой Макенджиев, 28. Веселин Пенев, 6. Иво Иванов, 21. Венцислав Василев, 71. Илия Миланов, 15. Георги Динков, 3. Карлос Охене, 33. Том, 9. Радослав Кирилов, 18. Атанас Зехиров, 30. Жуниор Мапуку

Старши треньор: Ф. Спасов

ЛУДОГОРЕЦ (4-2-3-1): 21. Владислав Стоянов, 6. Натанаел, 27. Козмин Моци, 5. Луис Паломино, 4. Сисиньо, 12. Анисе, 18. Светослав Дяков, 88. Вандерсон, 84. Марселиньо, 22. Джонатан Кафу, 28. Клаудиу Кешерю

Старши треньор: Г. Дерменджиев

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички