Латвия ли? Славиша Стоянович поема друг роден гранд и то в най-скоро време


Латвия ли? Славиша Стоянович поема друг роден гранд и то в най-скоро време
Снимка: Оф. сайт на Левски

6972 0

Отборът на Лудогорец подготвя треньорска смяна, за която ще се говори дълго. Шампионите планират да се разделят с треньора си Антони Здравков, под чието ръководство тимът записа негативни резултати в подготовката си, а на старта на Първа лига за 2019 година стигна до равенство 0:0 с абсолютния аутсайдер Верея.

Колегите от "Дарик" информират днес, че в Разград има възможност да пристигне бившият треньор на Левски Славиша Стоянович. "Зелените" са получили предложение да работят със сръбския специалист, като се очаква в най-скоро време да стане ясно дали на "Лудогорец Арена" ще има треньорска рокада.

Стоянович си тръгна от Левски, след като получи предложение за работа с националния отбор на Латвия. "Сините" предпочетоха да вземат български треньор в лицето на Георги Дерменджиев, който е най-успешният специалист в историята на разградския тим. Сега от Лудогорец са готови да "си го върнат" на 26-кратните шампиони, като привлекат Стоянович.

ЛУДОГОРЕЦ НЕ Е ПЕРФЕКТНА МАШИНА ЗА УСПЕХИ! ВЕЧЕ НЕ!

По-рано тази седмица "орлите" привлекоха и поредното си класно попълнение. Това е Станислав Манолев, който бе освободен от ЦСКА с идването на Любослав Пенев. Защо напусна ЦСКА и поради каква причина Манолев избра Лудогорец може да видите в този материал на SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички