Къде да гледаме първия мач на Лудогорец в Лига Европа срещу Истанбул ББ?


Къде да гледаме първия мач на Лудогорец в Лига Европа срещу Истанбул ББ?
Снимка: БГНЕС

5118 0

Българският шампион Лудогорец започва кампанията си в Лига Европа с гостуване. В четвъртък вечер от 20:00 часа българско време родният представител се изправя срещу един от най-силните отбори в настоящото издание на турнира - Истанбул Башакшехир, в мач от група C на турнира.

"Орлите" влизат в срещата в спорна форма. След смяната на Георги Дерменджиев с Димитър Димитров - Херо отборът играе по-консервативен футбол, а това се показва и от резултатите. Лудогорец не вкарва толкова, колкото сме свикнали да наблюдаваме, а освен това загуби ценни точки в битката за първото място.

Въпреки това шампионът на България тръгва в Лига Европа с целта да излезе от групата, колкото и тежка да е тя. При наличието на отбори като Брага и Хофенхайм, това изглежда много трудна задача, но Димитров е познат като дефанзивен треньор и със сигурност ще се представи на ниво срещу тези тимове.

Днес е първият тест за него и Лудогорец, като двубоят срещу Истанбул ще започне точно в 20:00 часа българско време и може да го гледате по БНТ. Тези от вас, които нямат тази възможност, могат да следят Истанбул - Лудогорец НА ЖИВО В SPORTLIVE.BG

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички