Кешеру: Не знам дали ще остана в Лудогорец, срещу Интер сме аутсайдери


Кешеру: Не знам дали ще остана в Лудогорец, срещу Интер сме аутсайдери
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

3090 0

Футболистът на Лудогорец Клаудиу Кешеру бе в отлично настроение, след като спечели наградата за Най-добър чужденец в българското първенство. Той не даде големи шансове на своя отбор срещу Интер в елиминациите на Лига Европа, а освен това все още не е сигурен дали ще остане в Разград и през следващия сезон. Кешеру вмъкна, че не се чувства чужденец след пет прекарани години в страната ни.

„Беше уникално с присъствието на много легенди и големи футболисти. Важно е да има един такъв момент, в който играчите от вчера, днес и утре да сме заедно", започна Кешеру.

„Не се чувствам толкова чужденец след 5 г. в България и дано продължат. Не знам дали ще остана, имам още 6 месеца. Срещу Интер ще бъде трудно, но исках да се паднем с тях. Знаем, че сме аутсайдери, а те са начело в Италия", заяви румънeцът, чийто контракт изтича през лятото.

А какво заяви неговият съотборник и №2 в анкетата за Футболист на годината Антон Недялков - https://www.sportlive.bg/bgfootball/ludogorec/Anton-Nedqlkov-Nqma-da-pravim-drami-dano-dogodina-spechelq-az-1421104.html

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички