Херо разкри защо Мисиджан не попадна в групата и заяви, че ще е доволен на равенство


Херо разкри защо Мисиджан не попадна в групата и заяви, че ще е доволен на равенство
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

5414 0

Наставникът Димитър Димитров сподели, че очаква много тежък мач на своя Лудогорец срещу Истанбул ББ в предстоящия сблъсък в Турция на старта на битката в груповата фаза на Лига Европа.

"Знаем много неща за противника. Това е силен отбор с класни индивидуалности и за малко да стане шампион на Турция. Съперникът разполага с много качествени футболисти, които са играли в големи първенства. Ще ни бъде тежко, но аз разчитам на нашия опит в турнирите, който е натрупан през годините. Винаги преди мачовете казвам, че шансовете са 50/50. Гледали сме им мачове и знаем за силните и слабите им страни. И аз като всеки треньор се надявам на победа, но ще се радваме и на равенство, отчитайки колко трудно ще ни бъде", сподели Херо на пресконференцията в Турция. 

Той разкри и защо Мисиджан е останал извън групата за двубоя. "Причините са изцяло спортно-технически, не искам да коментирам повече". 

"Да бъдем честни - и ние си имаме проблеми. Но аз вярвам в качествата на нашите играчи и знам, че те разполагат с нужните качества - вече са го доказали през годините. В тази коварна група всеки има шансове. Още след тегленето на жребия казах, че не си паднаха възможно най-трудните съперници от трета и четвърта урна".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички